Kesä alkoi ja en ole ehtinyt pitkään aikaan kirjoittelemaan tänne blogiin. Nyt siis hieman päivitystä elukka kuulumisiin.

Hosuli lähti 18.6.2008 uuteen kotiin Joensuuhun. Ikävä tulee poikaa, mutta en ole huolissani, sillä uusi koti vaikutti asiantuntevalta ja oikealta unelmakodilta marsulle, varsinkin Hosulle. :) Hyviä jatkoja sinnepäin.

Nasu täytti puoli vuotta ja herralla on murrosikä pahimmillaan. Pissiä on joka paikassa ja pahojaan pitää tehdä heti kun silmä välttää, mutta rauhoittuessaan poika hakeutuu seuraan ja kerjää rapsutuksia. Hilma määrää elukoista selvästi kaapin paikan, sillä Nasu saa häkin raosta kurkkiessa nenilleen eikä marsutkaan saa Hilman häntää syödä niin lähelle päästessään, toisin kuin Nasulla. Hilma on kasvanut valtavasti ja on oikea sylivauva. Välillä tyttö tulee jalkojen juureen kerjäämään, että syliin pitäisi päästä. <3

Nyytti ja Mymmeli on kuukautta vaille vuoden ikäisiä. :) Kamalan isoja typyjä ovat, en ole päässyt nyt punnitsemaan kun vaaka on rikki. Hosulin lähtö tuntui hieman sekoittavan tyttöjen elämää, mutta nyt ollaan taas kahdestaan oma pieni lauma.

Hyvää kesää kaikille kävijöille!