Eli viime lauantaina kävin hakemassa Joensuusta eräältä marsuharrastajalta kuuden viikon ikäisen poikamarsun. Pojan nimeksi tuli Hosuli (jatkaen näin muumiteema näissä marsujen nimissä). Poika on väriltään white/black/golden ja pari rusettia pojasta näköjään löytyy. Todella vilkas ja reipas menijä, joka on kuitenkin vielä kiinnostunut enemmän ruuasta kuin naapurin tytöistä. ;) Todellinen sydäntenvalloittaja.

Hosuli sai väliaikaiseksi asunnokseen pikkuhäkin, mutta kunhan poika hieman kasvaa, niin teen Hosulille kunnon kokoisen häkin taikakuutioista. Nyt vielä Hosuli on niin pieni, että pää menee läpi (ja jää kiinni) taikakuutioiden rakoihin.

Hosuli on tutustunut jo valvotusti lattialla Mymmeliin. Mymmeli ei paljoa Hosulista välittänyt, mutta kun poika yritti ryömiä mahan alle, niin leidi muistutukseksi näykkäsi niskasta. Kaltereiden läpi on kaikki marsut tehneet tuttavuutta keskenään.

Miten voi noin kova ääni lähteä noin pienestä eläjästä? :)

Nyytti täytti 6 kk sunnuntaina 20.1. Painoa neidillä on 750 grammaa ja Mymmeli painoi 700 grammaa. Hosuli painoi 210 grammaa.